Produkčné funkcie verejných vysokých škôl na Slovensku - Koróny, Samuel
Štatistický prístup k problematike skúmania produkčných vzťahov medzi vstupmi a výstupmi vzdelávacieho a vedeckovýskumného procesu na verejných vysokých školách za rok 2007. Exploračná analýza ukazovateľov. Produkčné funkcie vzdelávacieho a vedeckovýskumného výstupu a hospodárskeho výsledku.