Robotika ako súčasť automatizácie priemyslu - Klacková, Martina
Robotika, súčasť automatizácie výroby. Základné vlastnosti robotizovaného pracoviska. Rozvoj komunikačných a informačných technológií. Off-line programovanie, systém CAD/CAM. Moderná technika a vývoj nových komponentov. Komerčné a aplikačné hľadisko.