Implementation of intercultural and globalization dimensions into English language teaching - Bocková, Viera
Interkultúrna dimenzia komunikácie. Štyri úrovne interkultúrneho vzdelávania - spoločenská úroveň, riadiaca úroveň, organizačná úroveň a úroveň vyjednávania. Komunikácia. Produktivita a efektívnosť. Výhoda súťaživosti. Dlhodobé výhody. Projekt "Internacionalizácia vzdelávania ekonómov a manažérov" - projekt podporený Európskym sociálnym fondom. Charakteristika projektu.