Ocenění metodou fair value jako příčina ekonomické krize - Černý, Václav
Príspevok polemizuje s názormi, že oceňovanie pomocou metódy fair value, je možnou príčinou súčasnej ekonomickej krízy. Na základe rozboru Medzinárodných účtovných štandardov IAS/IFRS autor vyjadruje odlišný názor na tieto výroky.