E-learning 2.0 čo prináša a aké je jeho miesto v znalostnom manažmente podniku - Papula, Ján
Pojem znalostný manažment. Hlavné prvky znalostného manažmentu. Tvorba a prednosti e-Learningu. Organizované znalostné siete.