Goodwill je cenná súčasť majetku firmy - Harumová, Anna, 1955-
Základné princípy ohodnocovania nehmotného majetku podľa International Valuation Standards (IVS). Vybudovanie dobrého mena a výsledky hospodárskej činnosti. Spolupráca a spoľahlivosť. Faktory generujúce ekonomický potenciál.