Napriek hospodárskej kríze slovenské poisťovníctvo rastie trh má potenciál najmä v životnom poistení - Žáková, Jozefína
Slovenský poisťovací trh a európski poisťovatelia. Materské spoločnosti. Investovanie prostriedkov a technické rezervy. Rastový potenciál. Regulácia a dohľad NBS. Solventnosť a schopnosť plniť záväzky. Pokles hospodárskeho rastu, vládne opatrenia, stabilizácia. Produktové portfólio.