Inovace není náhoda - Gassmann, Oliver
Technologická a inovačná stratégia ako základ. Zmena stratégie na akciu. Úspešné riadenie projektov. Inovácia - ochrana pred napodobňovaním. Primeraný kontroling podporujúci projektového manažéra a vedenie. Podpora a riadenie nových nápadov. Víťaziť v boji o najlepšie talenty. Posilňovanie inovácií prostredníctvom riadenia.