Komunikace v podmínkách krize - Bartošová, Hana
Priama a presvedčivá komunikácia manažmentu s pracovníkmi - predpoklad úspešného manažmentu v podmienkach kritických zmien. Zásady efektívnej komunikácie - integrálna súčasť systému vedenia ľudí. Dôsledné doržiavanie zásad efektívnej komunikácie. Zamestnanecká participácia na zmene. Otvorená komunikácia. Diferenciácia informácií. Obojstranná dôvera.