Optimalizácia biznisu spojením BPM a BI - Pšenák, Slavomír
Kroky procesu obsahujúce Business Intelligence (BI). Operatívna Business Intelligence. BI o procesoch. Riadenie procesov na základe BI. BI v rámci procesov.