Úloha a cieľ prieskumu realizovaného dotazníkovou metódou pri riešení projektu Globalizácia a informatizácia v celoživotnom vzdelávaní a ich interakcia s európskou ekonomikou - Pólya, Attila
Prehľad o možnom použití dotazníka v rámci projektu mladých vedeckých pracovníkov č. 62/08. Cieľom tejto časti výskumu je vytvoriť obraz o reálnom vplyve získania certifikátu na absolventa.