Advanced educational methods in healthcare - Retová, Janette
Možnosti využívania elektronických foriem vzdelávania v medicíne. Vzdelávanie pomocou simulácií. Tréningová skúsenosť. Modifikácie s detailnou spätnou väzbou. Morálne aspekty tréningu profesionálnych lekárov.