Ekonomika založená na znalostiach - Fifeková, Elena
Ekonomika založená na poznatkoch, nová etapa transformácie spoločnosti. Vedomosti, informácie a schopnosť premeny na poznatky. Základné vymedzenie ekonomiky založenej na vedomostiach. Formovanie znalostnej ekonomiky v podmienkach SR.