Deň ocenenia reálnou hodnotou - Šlosárová, Anna
V SR stanovuje zákon č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov oceňovacie veličiny, ktorými sa musia oceniť jednotlivé druhy majetku a záväzkov, a to vždy ku dňu ocenenia. Analýza aplikácie oceňovania oceňovacou veličinou reálna hodnota v podnikateľskej účtovnej jednotke účtujúcej a vykazujúcej podľa slovenskej právnej úpravy účtovníctva.