Prednosti a nedostatky praktického využitia plánovania - Tóthová, Alena, 1968-
Využitie poznatkov o prednostiach a nedostatkoch praktického plánovania. Význam zisťovania odchýlok od plánu. Znázornenie prístupu podnikov ku sledovaniu plnenia plánu. Porovnanie českých a slovenských podnikov z pohľadu stotožnenia sa zamestnancov a ich víziou.