Súčasný stav vyhľadávania a prieskumu geotermálnej energie na Slovensku - Bím, Miroslav
Na Slovensku je ukončený základný výskum zdrojov geotermálnej energie, v rámci ktorého bolo vymedzených 26 perspektívnych geotermálnych oblastí.