Dopad hospodárskej krízy na vybrané odvetvia slovenskej ekonomiky - Poláček, Marian
Dopad hospodárskej krízy na vybrané odvetvia slovenskej ekonomiky vo forme grafov. Zahraničný obchod. Predaj motorových vozidiel. Cestovný ruch. Vývoj obchodu, predaja a tržieb v Slovenskej republike.