IT sektor v období krízy - Škvarčeková, Oľga
Finančná a ekonomická kríza v živote jednotlivcov, firiem i národných ekonomík. Klesajúci dopyt. Obmedzovanie výroby, znižovanie zisku, pokles HNP. Oblasť finančníctva a biznisu. Sektor informačných technológií (IT). Prieskum TPA Horwath. Negatívne dopady krízy.