Recese sbližuje trendy v odměňování - Krutáková, Barbora
Výsledky prieskumu v marci 2009 ukazujú jasný trend vplyvu recesie na prax v odmeňovaní v celosvetovom merítku a vo významných svetových ekonomikách. Ako sa zmeny premietajú do platov v USA.