Motivační systém nastavený na míru společnosti přináší výsledky - Hrodková, Martina
Dobre nastavený motivačný systém je jedným z dôležitých prvkov ako v tejto neľahkej dobe stabilizovať kľúčových a kvalitných zamestnancov a ako získať nových schopných pracovníkov.