Měření výkonu podporuje inovativní přístupy lidí - Musilová, Hana
Riadenie a meranie výkonu v podniku z pohľadu oddelenia ľudských zdrojov, líniového manažmentu, zamestnancov a riaditeľa spoločnosti. Príklad stanovenia výkonnostných cieľov a ich hodnotenie pre rok 2009.