Nástroje výkonového odměňování - Urban, Jan
Ciele výkonového odmeňovania. Varianty výkonového odmeňovania. Úskalia výkonového odmeňovania. Vhodne koncipované odmeňovanie podľa výkonu sa môže stať účinným nástrojom zvýšenia pracovného úsilia a motivácie.