Hospodárska kríza a niektoré opatrenia v oblasti MSP v energetike - Sirotka, Vladimír
Aktuálna ekonomická situácia v eurozóne. Vplyv globálnej finančnej krízy na makro a mikroekonomiku SR. Mikroekonomika a MSP. Preverenie oprávnenosti výšky poplatkov v prenosových a distribučných sústavách a v prepravných a distribučných sieťach. Zvýšenie domácej spotreby zabezpečovať zvyšovaním domácich zdrojov. Znižovanie energetickej náročnosti a zvyšovanie energetickej efektívnosti - zriadenie fondu energetickej efektívnosti. Podpora transferu inovatívnych technológii MSP.