Operačné riziko v komerčných bankách na Slovensku a Basel II - Oravíková Podoliaková, Katarína
Operačné riziko a komerčné banky. Zákon č.644/2006 Z.z. Všeobecne záväzné právne predpisy NBS. Regulačné pravidlá Basel II a smernice Európskej únie. Prístup základného indikátora (BIA - the Basic Indicator Approach), štandardizovaný prístup (SA - the Standardised Approach), pokročilé merania (AMA - the Advanced Measurement Approaches). Analýzy a odhady.