Svet v roku 2020
Štúdia "Delivering tomorrow - customer needs in 2020 and beyond" - rozsiahly súbor názorov a nalýz na témy globalizácie, ekonómie, technológie, logistiky a životného prostredia. Desať trendov na nasledujúcich desať rokov.