Měnová politika a predikce variability úrokových sazeb na peňěžním trhu - Brůna, Karel
Dynamika hlavnej menovej úrokovej sadzby v kontexte reakčnej funkcie centrálnej banky a všeobecného modelu transmisného mechanizmu menovej politiky.