Právne riziká podniku - Šukalová, Viera
Intenzita a dôsledky zmien v podniku. Taktika modernej manažérskej práce. Nástroje krízového manažmentu. Interné predpisy. Ochrana osobných údajov. Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci. Právne podmienky a audit.