Manažérske informačné systémy pre vrcholový manažment podnikov - hlavné úlohy a problémy vytvárania - Čarnický, Štefan
MIS pre vrcholový manažment a nutnosť ich vytvárania v súčasnosti. Hlavné úlohy EIS v podnikovom manažmente. Nové technológie využívané v EIS. Niektoré skúsenosti pri využívaní EIS v zahraničí. Problémy vytvárania EIS v podnikovej sfére.