Strategická úloha informačných systémov - Čarnický, Štefan
Pojem strategický informačný systém. Model konkurenčných síl. Rozvíjanie úzkych väzieb so zákazníkmi a dodávateľmi. Niektoré problémy uplatňovania strategickej úlohy informačných systémov podnikov na Slovensku.