Manažerská odpovědnost z hlediska managementu, práva a pojišťovnictví - Martinovičová, Dana
Osobná zodpovednosť vrcholových manažérov pri riadení podnikateľských subjektov. Poistenie zodpovednosti za škody ako prostriedok na zmiernenie rizík vyplývajúcich z riadenia. Poistenie manažéra, ktorý je v pracovnoprávnom vzťahu ku spoločnosti. Poistenie manažéra, ktorý nie je v pracovnoprávnom vzťahu ku spoločnosti. Ponuka poistenia zodpovednosti za škody spôsobené manažmentom spoločnosti na českom poistnom trhu.