Poľnohospodárska pôda a priemyselné parky - Falťanová, Nasťa
Na Slovensku rozlišujeme tri kategórie poľnohospodárskych pôd - primárna poľnohospodárska pôda, sekundárna a ostatná poľnohospodárska pôda. Postoje spoločnosti k pôde. Investície a pôda. Jedným z ukazovateľov vyspelej spoločnosti je aj jej vzťah k životnému prostrediu, kde patrí aj vzťah k pôde a jej ochrane.