Explikácia významu inštitútu Squeeze out v podmienkach Slovenskej republiky - Hečková, Jaroslava
Vymedzenie teoretických východísk problematiky squeeze out. Metodika stanovenia primeraného protiplnenia pri uplatnenom práve výkupu z hľadiska uplatňovaných metód stanovenia všeobecnej hodnoty majetku v SR. Návrh koncepčných riešení vybraných problémových oblastí zavedenia právnej úpravy squeeze out.