<The> Impact of aid on the fiscal behaviour of governments in transition economies - Erden, Lütfi
Vplyv zahraničnej pomoci na ekonomický rast v tranzitívnych ekonomikách. Vplyv pomoci na verejnú spotrebu, príjmy, pôžičky. Efektívnosť pomoci.