Přechod na euro jako příležitost - Urbášek, Milan
Projekt transformácie na euro. Súhlas orgánov EÚ, záväzný rámec pre jednotlivé fázy prechodu na spoločnú menu. Analýza organizačnej štruktúry finančných inštitúcií. Presne definované termíny a ich fixácia. Úprava IT systémov (reengineering) a oficiálne prepočítaný koeficient. Vhodné stratégie pre budúce krajiny.