Rozhodovanie manažérov a systematické chyby - Šinský, Michal
Úlohy a rozhodnutia manažérov. Alternatívne postupy používaných rozhodovacích nástrojov. Tri základné skupiny heuristiky podľa D. Kahnemana a A. Tverskeho. Informačná dostupnosť a odhad pravdepodobnosti. Otázky opačného variantu. Subjekty, udalosti, názory.