Co neprojde (skoro nikdy) v marketingu - Bohuněk, Bohuslav
Výsledky anonymnej ankety, v ktorej sa manažérov pýtali, čo považujú za najväčšie problémy v marketingu, čo sa v marketingu najťažšie presadzuje. Päťdesiat momentov, ktoré komplikujú každodennú prácu marketingových manažérov.