TOP 200 firiem slovenského priemyslu
Hodnotenie slovenských priemyselných podnikov podľa výšky obratu za rok 2008. Podklady pre hodnotenie sú získané priamo od firiem alebo prostredníctvom spoločnosti Dun & Bradstreet.