Vzdelávanie riaditeľov škôl v Slovenskej republike a vo vybraných krajinách Európskej únie - Šimková, Zuzana
Vzdelávanie riaditeľov na Slovensku a v zahraničí. Ďalšie vzdelávanie a rozvíjanie vedomostí a zručností v riadiacej práci. Charakter ďalšieho vzdelávania, študijné skupiny, využívanie informačných a komunikačných technológií. Zmeny v riadení vzdelávania.