Economic evaluation of public programs - Nekola, Martin
Vymedzenie pojmu ekonomické hodnotenie. Klasifikácia základných hodnotiacich prístupov. Alternatívne prístupy. Klady a zápory jednotlivých hodnotiacich prístupov.