Tradičné a nové metódy vzdelávania v celoživotnom vzdelávaní - Hančovská, Erika
Celoživotné vzdelávanie a rekvalifikácia pracovníkov patria k základným úlohám personálneho manažmentu. Európska únia kladie dôraz na oblasť výchovy a vzdelávania a rozvoja celoživotného vzdelávania s cieľom zabezpečiť vysokú úroveň zamestnanosti. Systém a metódy vzdelávania na pracovisku i mimo pracoviska. Sebavzdelávanie, celoživotný individuálny proces rozvoja osobnosti.