Využitie technológie RFID v dodávateľských reťazcoch - Gabriš, Miloš
RFID (Radio frequency identification) - ideálna technológia na sledovanie toku tovarov, množstva jednotlivých produktov a vznikajúcich strát. Technická špecifikácia RFID čipov. Potenciálne prínosy RFID. Využitie RFID v distribučných kanáloch. RFID v obchode a logistike.