Co pomáhá v krizi udržet nejlepších lidi ? Především dobří vedoucí - Veselá, Alena
Najčastejší dôvod prečo zamestnanci opúšťajú spoločnosť, a to osobitne tí najlepší, je zlé vedenie, nespokojnosť s nadriadenými. Je to pochopiteľné, lebo vedúci bezprostredne ovplyvňujú motiváciu zamestnancov a vytvárajú firemnú kultúru. Nové pojmy v HR.