Perspektivní profese příštího desetiletí - Urban, Jan
Po akých profesiách možno očakávať najvyšší dopyt v budúcich rokoch. Rast významu práce z domova, ten sa premietne do dopytu po kvalitnejšom bývaní, rekonštrukciách domov a výstavbe nových, ale aj v požiadavkách na rozvoj síídelnej infraštruktúry.