Charakteristika valného zhromaždenia akciovej spoločnosti - Strapáč, Peter
Štruktúra akciovej spoločnosti. Postavenie a pôsobnosť valného zhromaždenia. Riadne a mimoriadne valné zhromaždenie. Zrušenie akciovej spoločnosti súdom z dôvodu pasivity.