Economic Reasons for Non-effective Automatic Exchange of Information for Tax Purposes - Kubicová, Jana, 1961-
Medzinárodne prijaté kritériá na výmenu informácií pre daňové účely. Iniciatíva OECD, Európskej únie. Ekonomické príčiny ne-kooperácie zo strany USA. Americká platobná bilancia. Úrokové miery, finančné trhy a náklady na financovanie verejného dlhu v USA. Konkurencia iných krajín v príleve zahraničných úspor.