Vybrané kultúrne aspekty pri obchodovaní s Juhoafrickou republikou - Ratkovská, Gabriela
Oblasti hospodárstva s veľmi dobrým výhľadom pre uzatváranie obchodov s Juhoafrickou republikou. Kultúrne rozdiely vplývajúce na uzatváranie obchodov - aspekty komunikácie, medziľudských vzťahov, vnímanie času, obchodné rokovanie, Hofstedeho kultúrne dimenzie.