Hromadné prepúšťanie v SR v podmienkach globálnej hospodárskej krízy - Michaličková, Lenka
Hromadné prepúšťanie v našej spoločnosti ako jeden z negatívnych prejavov globálnej hospodárskej krízy vedúcej k rastu nezamestnanosti. Analýza problému hromadného prepúšťania z hľadiska jeho rozsahu v slovenskej ekonomike. Dopady tohto javu na trhu práce.