Súčasná situácia v zdravotníctve - názory a postoje lekárov - Pechová, Michaela, 1977-
Dotazníkový prieskum v oblasti zdravotníctva. Informovanosť lekárov v rôznych zdravotníckych zariadeniach Slovenska o zmenách v rezorte a ich výsledkoch.