Minimálna mzda a jej miesto na európskom trhu práce - Přívara, Andrej, 1983-
Minimálna mzda ako kategória trhu práce. Pozitívne ekonomické efekty minimálnej mzdy. Dôležitý nástroj sociálnej politiky. Koncepcia európskej minimálnej mzdy.