Prístupy k talent manažmentu v transnacionálnych korporáciách - Krajčík, Daniel, 1981-
Strategický prístup k talent manažmentu. Model úspešného talent manažmentu. Efektívny talent manažment podľa spoločnosti Oracle. Budovanie stratégie talent manažmentu podľa spoločnosti Accenture. Talent manažment v Čechách a na Slovensku. Najväčšie problémy, s ktorými sa spoločnosti stretávajú. Dopady problémov s talentmi na chod firiem.